Kirjeldus
PÄEVANE ANNUS SISALDAB
2 spl (10g) / 4 spl (20g)
Atlandi punavetikas (Dulse)
2,5 g / 5 g
Odraorase (Hordeum vulgare) pulber
2,4 g / 4,8 g
Spirulina (Spirulina platerisis)
2 g / 4 g
Metsmustika (Vaccinium myrtillus) pulber
2 g / 4 g
Võilille (Taraxacum officinale) juure pulber
0,5 g / 1 g
Takjajuure (Arctium lappa) pulber
0,5 g / 1 g
Maarjaohaka (Silybum marianum) seemnete ekstrakt (millest 98 mg / 196 mg silümariini)
122,5 mg / 245 mg
KEHAPUHASTUS DETOX
aitab kaasa organismi puhastamisele, toetab maksa funktsioone ja rikastab keha toitainetega.
Me elame tööstuse ajastul. Igapäevaselt võib meie organismi sattuda kahjulikke toksiinide ühendeid, mis ohustavad meie tervist ja heaolu. Need rasked ühendid jõuavad meie organismi õhu, vee ja toiduga nt saastunud veekogude kaladest, konservpurkidest, torustikest, autoheitgaasidest, aga ka amalgaamplommidest, vaktsiinidest jne.
Parim, mis me oma keha heaks teha saame on puhastada organism neist ohtlikest ainetest. Siin ulatab loodus meile oma abistava käe väekate taimedega. Need on taimed, mis seovad endaga toksiine, viies neid kehast välja ja samal ajal jättes organismi väärtuslikke rakke toitvaid toitaineid.
Maarjaohakas aitab tänu silümariinile kaasa rakkude regenereerimisele, kaitseb ja toetab maksa funktsioone ning aitab kaasa maksa detoksifikatsioonile. Lisaks soodustab maarjaohakas seedimist ja organismi puhastumist, suurendab organismi füsioloogilist vastupanuvõimet raskete keskkonnatingimuste korral ja aitab kaasa keha kaitsele väliste mõjurite eest.
Takjajuur aitab kaasa vere puhastamisele, neerude tööle ja kuseteede funktsionaalsusele. Takjajuur toetab ka seedimist ja hõlbustab rasvade seedimist.
Mustikas sisalduvad antotsüaniinid aitavad säilitada terveid ja toimivaid limaskestasid maos ning peensooles. Lisaks aitab mustikas kaasa normaalsele süsivesikute, lipiidide ja valkude ainevahetusele.
Võilille juur on prebiootilise toimega, stimuleerib seedimist ja on kasulik seedetrakti häirete korral. Võilill aitab hoida mao füsioloogilist pH tasakaalu ning aitab kaasa normaalsele mao- ja maksatalitlusele.
KEHAPUHASTUS DETOX TOITAINETE MÄÄRAD
Toitumisalane teave | 100 g kohta | 20 g kohta (päevane annus) |
Energiasisaldus | 1202 kJ
285 kcal |
240 kJ
57.0 kcal |
Rasvad, millest
küllastunud rasvhapped |
3,04 g
0,889 g |
0,608 g
0,178 g |
Süsivesikud, millest
suhkrud |
33,9 g
18,0 g |
6,79 g
3,61 g |
Valgud | 25,3 g | 5,07 g |
Sool* | 1,59 g | 0,317 g |
*Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku Na olemasolust.
KOOSTISOSAD: Atlandi punavetikas (Palmaria palmata), odraorase (Hordeum vulgare L.) pulber, spirulina (Arthrospira platensis) pulber, külmkuivatatud metsmustika (Vaccinium myrtillus) marjade pulber, hariliku võilille (Taraxacum officinale) juure pulber, takjajuure (Articum Lappa L.) pulber, hariliku maarjaohaka (Silybum marianum) seemnete ekstrakt 20:1 (80% silümariini sisaldusega).
MANUSTAMINE: Manustada 2-4 supilusikatäit (keskmise suurusega triiki täis supilusikas või kuhjaga teelusikatäis) päevas koos veega, kookosveega, jogurti või mahlaga. Soovi korral võib detoxsmuutisse lisada banaani, et vähendada vetikamaitset. Smuutisse võib lisada ka teisi meelepäraseid puuvilju, salatilehti ja marju.
Manustamist alustada väiksemast kogusest (1-2 teelusikatäit päevas) ja tõsta annust järk-järgult organismi reaktsioone jälgides.
Puhastusega kaasnevate kõrvalmõjude ja ebamugavustunde korral kasutada väisemat annust, mis on teie organismile sobiv. Kõhulahtisuse korral vähendada kogust kuni stabiliseerumiseni ja seejärel tasapisi doosi tõsta.
Mitte tarvitada raseduse ja rinnaga toitmise ajal. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas.
SÄILITAMINE: Hoida suletuna kuivas kohas, toatemperatuuril kuni 25 °C ja päikese eest kaitstult. Peale esmast avamist tarvitada ära 3 kuu jooksul.
NETOKOGUS: 400 g taimset pulbrit
Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.