| Toote lühikirjeldus | Libejalakas, ladina keeles Ulmus rubra, inglise keeles Slippery Elm on puu, mis pärineb Ameerika Ühendriikide kesk- ja idaosast ning Kanadas Ontariost. Selle puu sisemisest koorest saadav geeljas säsi kaitseb ja toetab edukalt limaskesti alates suust kuni soolestikuni välja. | Aminohape L-arginiin aitab transportida hapnikku verre aidates sellega kaasa veresoonte normaalsele lõdvestumisele ja laienemisele, toetades ühtlasi veresoonte läbilaskevõimet ja südameveresoonkonna tööd. Aminohape L-arginiin aitab hoida ka energiataseme normaalsena. |
Ashwagandhal (Withania somnifera) on adaptogeensed omadused, mis aitavad luua organismis tasakaalu ja toetada vastupanuvõimet stressi korral. Ashwagandha aitab kaasa emotsionaalsele tasakaalule ning vaimsele ja füüsilisele heaolule. Lisaks toetab ashwagandha nõrkuse, kurnatuse, väsimuse ja keskendumisraskuste korral. Soodustab uinumist ja lõõgastumist.
| Üle 5000 aasta Hiina ja Tiibeti meditsiinis kasutusel olnud Korditseps (Cordyceps sinensis) toetab erinevaid organismi süsteeme, eriti kopsude ja neerude normaalset talitlust ning seksuaalfunktsioonide ja energiataseme reguleerumist. Lisaks aitab kaasa keha paremale hapniku omastatavusele. |
Moringa superfood on erakordselt kõrge toiteväärtusega toidulisand, mis rikastab ainevahetussüsteemi vajalike toitainetega. Moringa oleifera toetab immuunsüsteemi vastupanuvõimet, aitab kaasa organismi puhastamisele ja aitab vähendada väsimust ning kurnatust.
|
Toode sisaldab organismi rikastavaid toitaineid, mis aitavad kaasa keha puhastamisele, soodustavad seedimist ja sooletrakti funktsioone.
Spirulina, mustikas ja odraorase on antioksüdantsete omadustega, mis aitavad organismil toime tulla oksüdatiivse stressiga. Antioksüdandid kaitsevad rakke ja kudesid oksüdatiivsete kahjustuste eest.
Võilill ja maarjaohakas aitavad kaitsta vabade radikaalide toime eest, mis tingitud stressist, alkoholist, UV-kiirgusest või saastunud keskkonnast. Maarjaohakas, spirulina ja takjajuur aitavad kaasa glükoosi metabolismile ja säilitada tervislikku veresuhkru taset.
|
| Tootekirjeldus | Libejalakas, ladina keeles Ulmus rubra, inglise keeles Slippery Elm on puu, mis pärineb Ameerika Ühendriikide kesk- ja idaosast ning Kanadas Ontariost. Taimeravis on libejalaka sisemist koort kasutatud juba pikka aega ning ka toidulisandite maailmas on see laialt levinud. Beezikat värvi ja tugevalt limane, on sellel nõrk lambaläätse laadne lõhn ja mahe maitse. Esimeses Ameerika ravimtaimede teoses Materia Medica Americana on J. Schoepf 1787. aastal libejalaka kohta öelnud, et see on kui “puukoore salv”. Selle puu sisemisest koorest saadav geeljas säsi katab, kaitseb ja toetab edukalt limaskesti alates suust kuni soolestikuni välja.
Libejalaka puukoor (Slippery Elm):
- tekitab söögitoru-, mao- ja soolerakkudele kaitsva limakihi,
- kaitseb limaskesti toksiinide ja jääkide kahjuliku mõju eest,
- sisaldab rohkelt antioksüdante,
- pehmendab kurgu, söögitoru ja soolestiku ärritusi,
- puhastab leebelt käärsoolt.
KOOSTISOSAD: Libejalaka puukoor (Ulmus fulva, Ulmus rubra) droogina, libejalaka (Ulmus fulva, Ulmus rubra) puukoore ekstrakt, taimne kapsel (glaseeraine pullulaan).
ALLERGEENID: puuduvad
MANUSTAMINE: 2-4 kapslit päevas koos tasakaalustatud toiduga vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Soovitatud annust mitte ületada. Kapsli võib avada ja puistata joogi või toidu sisse. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Joogina: Segage kapsli sisu 200ml külma veega kuni see lahustub ühtlaseks massiks. Seejärel lisage sellele segule aeglaselt kuuma vett, vm sobivat kuuma vedelikku pidevalt segades.
SÄILITAMINE: Toodet hoida kuivas, mitte üle 22 °C soojuses ning kaitstuna otsese päikesevalguse eest.
TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 50 g
REALISEERIMISAEG: Vaata pakendilt
Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid. | | Kirjeldus
|
|
| |