• MSM + astelpaju toode on oluline neile, kellel on probleeme naha, küünte, juuste, liigeste või kõhredega. Nimelt on puhas MSM ehk looduslik väävel organismis sisalduv põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumisel. MSM-i nimetatakse nn „ nooruse ja ilumineraaliks“, mis tugevdab juukseid ja küüsi, tõstab naha elastsust ning lisaks parandab liigeste liikuvust. Toodet on hea kasutada ka sportlastel lihasvalude ja vigastuste leevendamiseks, kuna väävel kiirendab lihaste taastumist ja vabastab piimhappest tuleneva pinge. Samuti aitab MSM tõsta märgatavalt energiataset, kuna puhastab rakke ainevahetusjääkidest ning toksilistest ainetest, teisalt suurendab vajalike toitainete omastamist, vee ja hapniku sisselaskvust. MSM ehk metüülsulfonüülmetaan on orgaaniline väävliühend, mis on puhtal kujul lõhnatu, valge, kristalne, kergelt mõru maitsega pulber. Tootele lisatud vitamiinirikas astelpaju marjapulber aitab MSM-i paremini rakkudel omastada. Kapslite puhul on soovitatav päevane annus kuni 4-6 kapslit (1 kapsel = 500mg MSM). Koostis: 160 vegetaarset kapslit, üks kapsel 500 mg, netokaal 112 g.
  • MSM on eriti sobilik neile, keda huvitab naha, juuste, küünte tervislik seisund, aga ka liikumisnõudlike spordialade harrastajatele (nt jõusaal, jooga, body pump, võitluskunstid). MSM on ideaalne lihasvalu ning lihaste vigastuste leevendamiseks, kiirendades ehituslike kollageenivalkude moodustamist tänu väävli võtmerollile nendes protsessides. Tootele lisatud C vitamiin/askorbiinhape/ aitab MSM-i paremini rakkudel omastada. Kapslite puhul on soovitatav päevane annus kuni 4-6 kapslit (1 kapsel = 500mg MSM). MSM on keha mürkainetest vabastamise lemmiklaps. MSM aitab meie keha energia tootmisel ja mitmete kudede tugevdamisel (nt juuksed, luud, küüned ja liigesed) MSM ehk metüülsulfonüülmetaan on orgaaniline väävliühend, mis on puhtal kujul lõhnatu, valge, kristalne, kergelt mõru maitsega pulber. Varasemalt oli meie toitumises rohkem väävlit, ent toitude ladustamine, valmistamismeetodid, kuivatamine, säilitamine ning suur säilitusainete sisaldus on vähendanud väävli osakaalu meie toidus märgatavalt.