Allahindlus!
Laos

Sleep Aid Strong melatoniini sprei

Original price was: 13.00€.Current price is: 9.00€.

Nordaid Sleep Aid Strong Melatoniini mugav suukaudne sprei on kiire imendumisega ja hea maitsega. Kasulik toime avaldub, kui tarbitakse üks pihustus melatoniini vahetult enne magamaminekut. Hakkab mõjuma juba 7 minuti jooksul.
Lühendab uinumiseks kuluvat aega ja leevendab ajavahest tingitud vaevusi.
Ühes pudelis on 200 päeva varu.

Kirjeldus

Sleep Aid Strongi mugav suukaudne sprei on kiire imendumisega ja lühendab uinumiseks kuluvat aega. Kasulik toime avaldub, kui tarbitakse 1,95 mg (üks pihustus) melatoniini vahetult enne magamaminekut. Sprei hakkab mõjuma 7 min jooksul, kuna imendub suu limaskestast otse vereringesse. Kapslid aga läbivad seedekulglat ja imenduvad peensooles, selleks kulub minimaalselt 30 min.
Lisaks kergendab melatoniin ajavööndivahetuse väsimusega seotud subjektiivseid kaebusi.
Sprei on meeldiva maitsega ning kergesti omastatav, kuna jõuab läbi suu limaskesta koheselt vereringesse.

Koostis:

destilleeritud vesi
glütserool (paksendaja)
sidrunimahla kontsentraat
melatoniin
stevioolglükosiidid (magusaine)
kummiaraabik (emulgaator)
ksantaankummi (emulgaator)
piparmündi eeterlik õli (Mentha Arvensis)
apelsini eeterlik õli (Citrus Sinensis)

Sobib taimetoitlastele. Ei sisalda kunstlikke lõhna-ja maitseaineid, toiduvärve, soola, pärmi ega laktoosi. GMO ja gluteenivaba.

Võrdle tooteid

Sleep Aid Strong melatoniini sprei removeRaua Sprei removeReishi seenetinktuur removeK2+D3 Vegan sprei removeRed Reishi – Ganoderma removeCHAGA SEENE SPREI D3-VITAMIINIGA remove
NameSleep Aid Strong melatoniini sprei removeRaua Sprei removeReishi seenetinktuur removeK2+D3 Vegan sprei removeRed Reishi – Ganoderma removeCHAGA SEENE SPREI D3-VITAMIINIGA remove
Pilt
Hinnang
Hinnanguga 0 / 5
Hinnanguga 0 / 5
Hinnanguga 0 / 5
Hinnanguga 0 / 5
Hinnanguga 0 / 5
Hinnanguga 0 / 5
Hind Original price was: 13.00€.Current price is: 9.00€.14.00 Original price was: 35.00€.Current price is: 23.00€.18.0018.00 Original price was: 18.00€.Current price is: 15.00€.
Saadavus
Lisa ostukorvi

Lisa korvi

Lisa korvi

Lisa korvi

Lisa korvi

Lisa korvi

Lisa korvi

Toote lühikirjeldusNordaid Sleep Aid Strong Melatoniini mugav suukaudne sprei on kiire imendumisega ja hea maitsega. Kasulik toime avaldub, kui tarbitakse üks pihustus melatoniini vahetult enne magamaminekut. Hakkab mõjuma juba 7 minuti jooksul. Lühendab uinumiseks kuluvat aega ja leevendab ajavahest tingitud vaevusi. Ühes pudelis on 200 päeva varu.Nordaid´i raua sprei aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, normaalsele energiavahetusele, vere punaliblede ja hemoglobiini normaalsele moodustumisele ning normaalsele kognintiivsele talitlusele.
  • Orgaaniline toitainerikas supertoit
  • Parandab unekvaliteeti
  • Toetab immuunsüsteemi
  • Sisaldab palju antioksüdante
  • Langetab vererõhku
  • Aeglustab vananemisprotsessi
  • Põletikuvastase toimega
  • Rahustab meelt ja vaimu
  • Vähendab stressi
Nordaid´i K2+D3 vitamiini sprei on kergesti omastatav, kuna jõuab läbi suu limaskesta koheselt vereringesse. Vitamiin D aitab hoida luid ja hambaid tugevana ning toetab immuunsüsteemi normaalset talitlust. Vitamiin K aitab kaasa vere normaalsele hüübimisele ja hoida luid normaalsena.Ida-Aasiast pärinev punane Red Reishi seen e. Ganoderma toetab ja tasakaalustab kõikide organismisüsteemide normaalset funktsioneerimist, sealjuures üldist tervist ja füüsilist jõudu. Jahvatatud seenepulber soodustab und ja vähendab väsimust, annab energiat ning aitab kaasa keha puhastamisele.Nordaidi Chaga seene ja D3-vitamiini sprei on kergesti omastatav, kuna jõuab läbi suu limaskesta koheselt vereringesse. Vitamiin D aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab hoida luid ja lihaste talitlust normaalsena.
TootekirjeldusSleep Aid Strongi mugav suukaudne sprei on kiire imendumisega ja lühendab uinumiseks kuluvat aega. Kasulik toime avaldub, kui tarbitakse 1,95 mg (üks pihustus) melatoniini vahetult enne magamaminekut. Sprei hakkab mõjuma 7 min jooksul, kuna imendub suu limaskestast otse vereringesse. Kapslid aga läbivad seedekulglat ja imenduvad peensooles, selleks kulub minimaalselt 30 min. Lisaks kergendab melatoniin ajavööndivahetuse väsimusega seotud subjektiivseid kaebusi. Sprei on meeldiva maitsega ning kergesti omastatav, kuna jõuab läbi suu limaskesta koheselt vereringesse.

Koostis:

destilleeritud vesi glütserool (paksendaja) sidrunimahla kontsentraat melatoniin stevioolglükosiidid (magusaine) kummiaraabik (emulgaator) ksantaankummi (emulgaator) piparmündi eeterlik õli (Mentha Arvensis) apelsini eeterlik õli (Citrus Sinensis) Sobib taimetoitlastele. Ei sisalda kunstlikke lõhna-ja maitseaineid, toiduvärve, soola, pärmi ega laktoosi. GMO ja gluteenivaba.

RAUA SPREI

SUUKAUDNE RAUA SPREI MAGUSAINEGA

Nordaid´i raua sprei aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, normaalsele energiavahetusele, vere punaliblede ja hemoglobiini normaalsele moodustumisele ning normaalsele kognintiivsele talitlusele. Koostisosad: destilleeritud vesi rafineerimata roosuhkur raud(III)naatrium- EDTA glütserool steviool-glükosiidid (magusaine) raud(III)ammooniumtsitraat sidrunhape (happesuse reglaator) kaaliumsorbaat (säilitusaine) looduslik õuna maitseaine Kasutamine: Täiskasvanud: päevane annus 2 pihustust sisaldab 5 mg (36%*) rauda. Imikud ja alla 12-aastased lapsed: päevane annus vastavalt arsti soovitusele. *protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Esimest korda kasutades vajutage spreipumpa 3-4 korda. Pihustada keele alla või põse siseküljele. Peale kasutamist asetada spreiotsikule kork ja hoida pudelit püstises asendis. Kui toodet pole pika aja jooksul kasutatud, võib sprei ummistuda. Ummistuse eemaldamiseks hoidke spreid sooja vee all. Tähelepanu: Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas. Säilitada toatemperatuuril.    

Hea une eliksiir

  • Tugevdab luid
  • Tõstab immuunsust
  • Hea südametegevusele
  • Mugav suukaudne sprei
  • Meeldiva maitsega
  • Kiire imendumine
  • 200 pihustust
  • Suhkruvaba
Koostisosad: MCT õli kookosõlist, alfatokoferool (antioksüdant), vegan kolekaltsiferool (vitamiin D3) samblikust (Cladonia rangiferina), vitamiin K2 (menakinoon). Sobilik veganitele. Kasutamine: Täiskasvanud: päevane annus 5 pihustust sisaldab 100 µg vitamiini K2 (133%) ja 4000 IU /100 µg (2000%*) vitamiini D3 . Mitte anda alla 3-aastastele lastele. Mitte kasutada kui tarbite antikoagulante (verevedaldajad). *protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Esimest korda kasutades vajutage pihustipumpa 3-4 korda, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksutada korralikult enne igat kasutamist. Pihustada üks pihustus keele alla või põse siseküljele. Peale kasutamist asetada pihustiotsikule kork ja hoida pudelit püstises asendis. Kui toodet pole pika aja jooksul kasutatud, võib pihusti ummistuda. Ummistuse eemaldamiseks hoidke pudelit sooja vee all. Tähelepanu: Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas. Säilitada toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

Red Reishi – Ganoderma + kibuvits

on väga hea unetuse puhul, annab energiat ja rahustab vaimu. Reishi on iseäranis hea ajutegevuse toetamiseks – kasulik pingelise õppimise ajal toetades mälu, ajutööd ja närvisüsteemi. Reishi seen pärineb Ida-Aasiast ja traditsioonilise Hiina meditsiini järgi teatakse reishit kui “taimede kuningannat” või ” surematuse seene” nime all. Reishi seen kasvab kõrgel mägedes vanade puude küljes või allikate ääres. Red Reishi on väga hea unetuse puhul, annab energiat ja rahustab vaimu. Reishi on iseäranis hea ajutegevuse toetamiseks – kasulik pingelise õppimise ajal toetades mälu, ajutööd ja närvisüsteemi.
Käesoleval ajal on Reishi seene omadusi mitmekülgselt uuritud Jaapani, USA, Prantsusmaa ja Kanada juhtivates meditsiiniasutustes. Reishi seen on suurepärane adaptogeen, mis tasakaalustab ja toetab kõikide organismisüsteemide normaalset funktsioneerimist. Reishi seene kasulikud toimed:
  • toetab hormonaal- ja immuunsüsteemi,
  • vähendab väsimust ja kurnatust,
  • aitab kaasa keha puhastumisel,
  • toetab ja tasakaalustab üldist tervist ja füüsilist jõudu.
Koostisosad: red reishi seen (Ganoderma lucidum e. läikvaabik) kibuvitsa marjapulber (Rosa canina) taimne kapsel (hüdroksülpropüül metüültselluloos). Manustamine: 2 -4 kapslit päevas veega, võib puistada toitudele ja jookidele. Manustada kuuridena. Toote kogus: 90 taimset kapslit, 500 mg kapsel, netokaal 45 g Hiinas kasutatakse ganodermat onkoloogia puhul profülaktikaks ja raviks, ta ei võitle otseselt onkoloogia vastu, tugevdab immuunsüsteemi ja organism hakkab ise võitlema.  
KASUTAMINE: Täiskasvanud: 4 pihustust päevas. 4 pihustust sisaldab Chaga seent (Inonotus obliquus ekstrakt 11:1) 100mg, D3-vitamiini  50μg (2000 IU) (1000%*). *protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Esimest korda kasutades vajutage spreipumpa 3-4 korda, et vedelik hakkaks välja tulema. Loksutada korralikult enne kasutamist. Pihustada keele alla või põse siseküljele. Peale kasutamist asetada spreiotsikule kork ja hoida pudelit püstises asendis. Kui toodet pole pika aja jooksul kasutatud, võib sprei ummistuda. Ummistuse eemaldamiseks hoidke spreid sooja vee all. TÄHELEPANU!: Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Parim enne kuupäev kehtib kahjustamata pakendi ning nõuetele vastavalt säilitatud toote korral. KOOSTIS: glütserool (niiskusesäilitaja) puhastatud vesi päevalille letsitiin (emulgaator) Chaga seene (Inonotus obliquus) ekstrakt sidrunimahla kontsentraat kaalium sorbaat (säilitusaine) ksantaankumm ( stabilisaator) kolekaltsiferool (Vitamiin D3)